maanantai 2. kesäkuuta 2014

Pete on nyt myös blogissa

Aloitin tämän blogin lähinnä tulospalvelun takia. Ensi alkuun kerron kuitenkin hieman tallistamme. Pete perusti oman pyöräilytallin keväällä 2009, mutta idea saattoi syntyä jo 2008 puolella. Tallissa on viisi jäsentä tällä hetkellä. Heistä kahdella on SM-mitalisijoitukset: SM-kulta ja SM-hopea ja kaikki viisi ovat ajaneet SM-tasolla jossakin vaiheessa. Talli on perustettu kuitenkin nimensä veroisesti pyöräilyn riemun innoittamana eikä puolipakollisen menestyksen vuoksi.

Tallin ajajille lainataan kalustoa ilmaiseksi eikä mitään muutakaan maksua peritä jäseniltä. Eli ajatuksena on myös mahdollistaa edullinen harrastaminen tulotasoon katsomatta. Kalusto pyritään pitämään kunnossa, vaikka osa siitä on vanhentunutta. Muutamalla Riemulaisella on pitkä kokemus pyöräilystä. Voimme antaa hyvät eväät aloittelijoille tai kuka tahansa niitä kaipaakin. Sen sanon suoraan, että jos joku rahamies kyselee aivan uusimmista täyshiilikuituisista ja sähkövaihteisista pyöristä jotakin, vastaan "en tiedä". Emme ole aivan nykytekniikan hermoilla. Itse kuulen päivittäin sellaisia termejä esim. jostakin osasarjoista, että pihalla ollaan. Kuuntelen vain viisaan näköisenä!

Tallillamme on oma kanava youtubessa: Pete Riemu -kanava. Siellä voit käydä katsomassa pyöräilyaiheisia videoita. Niistä vanhin on "Pyöräilykesä 1976". Jatkossa siirrän tulospalvelun tänne blogiin. Ei kun pyöräilemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti