maanantai 16. kesäkuuta 2014

Suomen pyöräily nousuun

Pete kävi Kauhajoella katsomassa tempokisoja. Pete halusi itsekin ajaa, mutta ajallaan ilmoittautuminen ei ollut mahdollista tällä kertaa. Meidän piti tulla lomareissulta alunperin kotiin 12.6. torstaina ehtiäksemme Konnunsuon 30 km:n tempoon ja olla viikonloppu tiukasti Imatralla. Yksi kuumetapaus  keskeytti matkamme kuitenkin ennen aikojaan. Päätimme lähteä uudelleen reissuun ja Kauhajoki sattuikin nyt mukavasti reitin varrelle. Tiedustelin torstaiaamuna jälki-ilmoittautumista Kauhajoen tempoon. Luin vastauksen samana päivänä Kaakon tempocupin 2. osakilpailun jälkeen illalla: "Ilmoittautuminen ei valitettavasti enää onnistu".

Ihmettelin, että eikö tuplahintakaan enää mahdollista viime hetken ilmoittautumista ja miksi kilpailun sivuilla mainitaan kaksinkertainen hinta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, jos homma ei kuitenkaan onnistu. Jos jälki-ilmoittautumisessakin on joku takaraja, niin se olisi selkeintä mainita kisasivuilla.

Pete päätti maksaa lisenssinkin tänä vuonna vasta sitten kun ensimmäiseen PU:n kisoihin osallistuminen varmistuu. Eipä taida tällä kaudella tulla sitä ensimmäistäkään mahdollisuutta kun lomat alkaa olla lusittu ja lisenssikisoja ei ole kuin Lahti-Porvoolinjan länsipuolella. Säästyipähän melkein satanen Unionin/vakuutusyhtiön kassasta ja 40 euroa järjestäjän kassasta.

Kauhajoen tempot olivat sinänsä hienosti järjestetty! Todella upeat puitteet ja hyvä reitti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti